Vaurioturva
Partneriksi

Liity Partneriksi
Vaurioturva-ketjuun

Oletko kiinnostunut kasvattamaan nykyisen yrityksesi liikevaihtoa tai perustamaan kokonaan uuden autokorjaamon. Liity Vaurioturvan Partneriksi, niin pääset hyödyntämään meidän vahvaa osaamista. Vaurioturva on Suomessa toimiva kolarikorjaamoketju. Meillä on vuosien kokemus alalla ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Etsimme uusia yhteistyökumppaneita ketjuumme ympäri Suomea. Suuntaamme on vahvasti eteenpäin!

Onnistumista tukevat oma palvelukonsepti, kattava alkuperehdytys alku vaiheessa, ketjun tuki koko ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita. Toiminta-arvojamme ovat rehellisyys ja luottamus. Työmme laatua tarkastellaan ulkopuolisen palveluntuottajan toimesta. Korjaustyön laatua tarkastaa Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy, joka toimii Autoalan keskusliiton AKL yhteistyökumppanina vauriokorjauksen laadun kehittämisessä. Etsimme Partnereiksi yrittäjiä, jotka täydentävät palveluverkostoamme ja jakavat intohimomme korkeatasoiseen laatuun ja asiakaspalveluun. Vaurioturvan Partnerina jatkat edelleen yksityisenä yrittäjänä, mutta pääset hyötymään Vaurioturvan vahvasta brändistä ja asiakaskokemuksesta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää! Palvelemme asiakkaitamme yli 20 toimipisteessä ympäri Suomen. Menestyksemme salaisuus on ensiluokkainen laatu ja asiakaspalvelu, joihin koko Vaurioturva-ketju on sitoutunut. Hyvä palvelu näkyy tavassamme palvella asiakkaita, työn teknisessä laadussa sekä toimipisteidemme yhdenmukaisessa ja viihtyisässä ilmeessä.

Tarjoamme sinulle:

Lisätietoa Vaurioturvasta löydät täältä.

Aloita korjaus

Hyödynnä 100 € bonus!

Tai soita 020 5250 000

Liity Partneriksi

Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä alla olevalla
lomakkeella.

Hei! Aloita autosi korjaus tästä.

  • Olipa autollesi sattunut isompi tai pienempi vahinko, aloita antamalla yhteystietosi
  • Et sitoudu vielä mihinkään.
  • Saat ehdotuksen autosi kuntoon saatttamisesta nopeasti
  • Autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen, mikäli vakuutuksesi tai vastapuolen vakuutus korvaa vahingon.