Kaipaaka autonne huoltoa?

Osa Vaurioturvan toimipisteistä tarjoaa ammattitaitoista autohuoltoa merkistä riippumatta. Katso lähin toimipiste, ja tutustu tarkemmin huoltopalveluihin.

Autohuolto ammattitaidolla

Vaurioturvan Autohuolto toteuttaa kaikki autohuollot ammattitaidolla autosi merkistä tai iästä riippumatta – ja autosi mahdollinen tehdastakuu säilyy. Täyden palvelun huoltamomme tarjoaa mutkatonta ja rehellistä asiakaspalvelua yhdessä edullisen hinnoittelun kanssa. 

Asiakasystävällinen palvelu

Monet ovat sitä mieltä, että paras mahdollinen palvelu on tärkeintä. Toisille taas edullinen hinta on olennaisinta.  Ymmärrämme että nykyihmisen elämä on kiireistä ja aika maksaa.

Vahingon sattuessa vaivattomasti eteenpäin

Auton hyytyessä usea liikkeemme tarjoaa sijaisauto- ja hinausautopalvelut. Voimme tuoda paikalle sijaisauton ja jätät oman autosi tarvittaessa hinaajamme hoiviin. Kun autosi on korjattu ja samalla katsottu mahdolliset muut huoltotarpeet, voit tulla noutamaan autosi kun se sinulle parhaiten sopii.

Aloita korjaus

Hyödynnä 100 € bonus!

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.