Kaipaako autonne huoltoa?

Osa Vaurioturvan toimipisteistä tarjoaa ammattitaitoista autohuoltoa merkistä riippumatta. Katso lähin toimipiste, ja tutustu tarkemmin huoltopalveluihin.

Autohuolto ammattitaidolla

Vaurioturvan Autohuolto toteuttaa kaikki autohuollot ammattitaidolla autosi merkistä tai iästä riippumatta – ja autosi mahdollinen tehdastakuu säilyy. Täyden palvelun huoltamomme tarjoaa mutkatonta ja rehellistä asiakaspalvelua yhdessä edullisen hinnoittelun kanssa. 

Asiakasystävällinen palvelu

Monet ovat sitä mieltä, että paras mahdollinen palvelu on tärkeintä. Toisille taas edullinen hinta on olennaisinta.  Ymmärrämme että nykyihmisen elämä on kiireistä ja aika maksaa.

Vahingon sattuessa vaivattomasti eteenpäin

Auton hyytyessä usea liikkeemme tarjoaa sijaisauto- ja hinausautopalvelut. Voimme tuoda paikalle sijaisauton ja jätät oman autosi tarvittaessa hinaajamme hoiviin. Kun autosi on korjattu ja samalla katsottu mahdolliset muut huoltotarpeet, voit tulla noutamaan autosi kun se sinulle parhaiten sopii.

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Hei! Aloita autosi korjaus tästä.

  • Olipa autollesi sattunut isompi tai pienempi vahinko, aloita antamalla yhteystietosi
  • Et sitoudu vielä mihinkään.
  • Saat ehdotuksen autosi kuntoon saatttamisesta nopeasti
  • Autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen, mikäli vakuutuksesi tai vastapuolen vakuutus korvaa vahingon.