Kolaripuhelin: 020 525 0000

Vaurioturvan kolarikorjaus

Vaurioturvan korjaamopisteet saavat jatkuvasti kiitosta nopeasta kolarikorjaamopalvelusta ja hyvästä lopputuloksesta.

Autojen kolarikorjaukset on juuri sitä minkä osaamme hyvin ja voimme olla siitä nöyrästi ylpeitä. Ketjuumme kuuluu paljon kokenutta korjaamohenkilökuntaa, jotka ovat olleet alalla jopa vuosikymmeniä. Se on luultavasti se suurin syy hyviin arvosteluihin ja korjauksien lopputuloksiin.

Myös asiakastyytyväisyys on hyvä! Meillä on riittävät henkilöresurssit korjaamoilla, eikä asiakkailla tarvitse jonottaa autojansa turhaan vaan työt saadaan hoidettua nopeasti, juuri siinä ajassa niinkuin on sovittu.

Olemme on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju. Korjaamme kaikki merkit : henkilöautot, pakettiautot ja mopoautot.
Eniten kolarikorjaamiamme automerkkejä on: Mercedes-Benz, Audi, BMW, Toyota, Vw, Kia, Hyundai, Ford, Skoda, Volkswagen ,Opel, Volvo ja Tesla

Ammattitaitoista kolarikorjausta

Vaurioturva Yhtiöt on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju. Korjaamme kaikki merkit, henkilö- sekä pakettiautot ammattitaidolla 25-vuoden kokemuksella.

Sopivat osat autoosi

Korjauksissa käytämme alkuperäisosia, mutta tarpeen vaatiessa myös tarvikevalmistajien sekä käytettyjä alkuperäisvalmistajan purkuosia.

Sijaisauto helposti mukaan

Jos sijaisautolle on tarvetta, siitä kannattaa mainita ajanvarauksen yhteydessä. Meillä on kattava valikoima erilaisia sijaisautoja. Yhteistyökumppaneinamme toimivat mm. autovuokraamot Skandia rent, Hertz ja Europcar.

Mopoautojen kolarikorjaus

Suomen teillä yleistyneet, nuorison suosimat mopoautot ovat yhä yleisempi näky myös Vaurioturvan korjauspenkissä. Teemme kolarikorjaukset yhtä lailla mopoautoihin kuin ”oikeisiin” autoihin, ja meille mopoautoissa yleisesti käytettyjen muovisten koriosien korjaus ei ole mikään ongelma.

Jos mopoautosi kaipaa korjausta, pyydä tarjous korjauksesta oheisella lomakkeella ja muista liittää kattavasti tietoja vauriosta jotta voimme arvioida korjaustarpeen mahdollisimman tarkasti. Myös lausunnot mopoauton vaurioista vakuutusyhtiölle onnistuvat kauttamme.

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Etsi lähin toimipiste

   Varaa aika korjaamolle tästä!

   • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
   • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
   • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
   Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.