Kolarikorjaus ammattitaidolla

Vaurioturva Yhtiöt on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju. Korjaamme kaikki merkit : henkilöautot, pakettiautot ja mopoautot. Toimintamme perustuu yli 25-vuoden kokemukseen.

Ammattitaitoista kolarikorjausta

Vaurioturva Yhtiöt on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju. Korjaamme kaikki merkit, henkilö- sekä pakettiautot ammattitaidolla 25-vuoden kokemuksella.

Sopivat osat autoosi

Korjauksissa käytämme alkuperäisosia, mutta tarpeen vaatiessa myös tarvikevalmistajien sekä käytettyjä alkuperäisvalmistajan purkuosia.

Sijaisauto helposti mukaan

Jos sijaisautolle on tarvetta, siitä kannattaa mainita ajanvarauksen yhteydessä. Meillä on kattava valikoima erilaisia sijaisautoja. Yhteistyökumppaneinamme toimivat mm. autovuokraamot Skandia rent, Hertz ja Europcar.

Mopoautojen kolarikorjaus

Suomen teillä yleistyneet, nuorison suosimat mopoautot ovat yhä yleisempi näky myös Vaurioturvan korjauspenkissä. Teemme kolarikorjaukset yhtä lailla mopoautoihin kuin ”oikeisiin” autoihin, ja meille mopoautoissa yleisesti käytettyjen muovisten koriosien korjaus ei ole mikään ongelma.

Jos mopoautosi kaipaa korjausta, pyydä tarjous korjauksesta oheisella lomakkeella ja muista liittää kattavasti tietoja vauriosta jotta voimme arvioida korjaustarpeen mahdollisimman tarkasti. Myös lausunnot mopoauton vaurioista vakuutusyhtiölle onnistuvat kauttamme.

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Etsi lähin toimipiste

   Hei! Aloita autosi korjaus tästä.

   • Olipa autollesi sattunut isompi tai pienempi vahinko, aloita antamalla yhteystietosi
   • Et sitoudu vielä mihinkään.
   • Saat ehdotuksen autosi kuntoon saatttamisesta nopeasti
   • Autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen, mikäli vakuutuksesi tai vastapuolen vakuutus korvaa vahingon.