Kolaripuhelin: 020 525 0000

Lommon oikaisu – PDR-tekniikalla ilman maalausta jopa odottaessa

Auton lommon oikaisu onnistuu rahaa, aikaa ja luontoa säästävällä PDR-tekniikalla (paintless dent repair) mikäli auton maalipinta on säilynyt ehjänä. Nopeimmissa tapauksissa auton kolhun oikominen voi hoitua jopa tunnissa. PDF-tekniikalla lommon oikaisu ei vaadi varaosia tai peltipintojen maalausta, joten lommon oikaisusta monin verroin halvempaa kuin perinteisestä korjauksesta.

Millaisiin lommoihin PDR-tekniikkaa voidaan käyttää?

PDR vaatii onnistuakseen sen, että auton maalipinta ei ole vaurioitunut pohjamaaliin asti ja että lommoa voidaan käsitellä pellin ulkopinnalta. Tyypillisesti tällaiset lommot ja painaumat ovat kooltaan muutamasta sentistä alle kahteenkymmeneen senttiä pitkiä. Ne ovat voineet aiheutua oven kolhaisusta parkkipaikalla, katolta putoavasta lumesta tai puun oksista. 

Lommot ja painaumat kannattaa aina käydä arvioittamassa, sillä korjaamattomina ne laskevat auton arvoa.

Miten lommot oikaistaan Vaurioturvalla?

Vaurioturvalla lommon oikaisut tehdään kokemuksella, ammattitaidolla ja asiaankuuluvilla välineillä. Lommon oikaisu voi vaatia korjauksen eri vaiheissa hyvin tarkkaan valittuja työkaluja, mutta PDR-tekniikka itsessään ei koskaan vaadi suurempia toimenpiteitä, kuten auton peltipintojen vaihtamista. Siksi PDR on nopeaa tehdä.

Vaurion sattuessa ota yhteyttä lähimpään Vaurioturvan liikkeeseen ja kysy PDR-oikaisupalveluista.

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.