Kolaripuhelin: 020 525 0000

Vahinkotarkastus

Vahingon sattuessa, autollesi on hyvä tehdä vahinkotarkastus ja korjauskustannuslaskelma sinua tai vakuutusyhtiötä varten.

Voit saapua Vaurioturvan jonottomaan tarkastukseen toimipisteidemme aukioloaikoina, varata ajan valmiiksi tältä nettisivuilta tai soittaa kolaripuhelimeemme 020 525 0000.

Vahinkotarkastukessa selvitämme korjaustarpeen, työn keston ja kustannusarvion sekä selvitämme vakuutuskorvauksen. Mikäli vakuutuksesi korvaa vahingon, lähetämme tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöösi.

Tarkastuksen jälkeen on voidaan sopia, laitammeko autosi kuntoon nopeutetulla aikataululla vai haluatko siirtyä korjausjonoon ko. korjaamolle tai mille tahansa muulle alan korjaamolle.

Voit varata tarkastusajan vaikkapa alta!

Vahinkotarkastus ja vakuutusyhtiöt

Korjaamossamme tehdään korjausten lisäksi myös vahinkotarkastuksia. Koulutettu henkilökuntamme laatii kustannuslaskelman ja raportin toimitamme suoraan vakuutusyhtiöön.

Vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön vaivatta

Autamme sinua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiötä varten. 

Vahinkotarkastuksen voi tulla tekemään meille ja samalla voidaan varata aika korjaukseen. Toimistossamme on tarjolla kahvia jota voit nauttia samalla kun laitetaan autosi vahingon paperit kuntoon.

Soita meille niin sovitaan aika autosi vahinkotarkastukselle ja laitetaan samalla paperit ja byrokratia kuntoon helposti ja vaivatta.

Autamme tekemään vahinkoilmoituksen

Tule lähimpään Vaurioturva-liikkeeseen ja autamme tekemään vahinkoilmoituksen heti vahinkotarkastuksen yhteydessä.

Vastapuolen ollessa syyllinen autosi vahinkoon, suoritetaan korvaus vastapuolen liikennevakuutuksesta. Mikäli tarvitset kyseisessä tapauksessa sijaisautoa ja haluat ohjata siitä koituvia kustannuksia vastapuolen vakuutusyhtiölle, tulee tästä täyttää käyttötarveselvitys. Autamme sinua tarvittaessa myös käyttötarveselvityksen tekemisessä.

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.