Kolaripuhelin: 020 525 0000

Naarmu autossa: Opas naarmujen korjaamiseen ja milloin korjaamolle

Yleiskatsaus naarmujen korjaamiseen

Kun autosi kylkeen ilmestyy naarmu, voi se tuntua turhauttavalta. Onneksi useimmat pinnalliset naarmut voidaan korjata itse, kun taas syvemmät vauriot vaativat ammattilaisen otetta. Me Suomen Vaurioturvassa ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää autosi ulkonäkö virheettömänä, ja siksi haluamme tarjota sinulle parhaat neuvot ja palvelut naarmujen korjaamiseen.

Pienet naarmut voivat usein hävitä autonhoitotuotteiden ja oikean tekniikan avulla. Tärkeää on puhdistaa naarmun alue huolellisesti ja käyttää laadukasta naarmunpoistoainetta. Jos naarmu on syvempi, mutta ei ulotu maalipinnan alle, hionta ja kiillotus ammattilaisen toimesta voi olla tarpeen. Meidän Vauriokorjaamoketju Suomen Vaurioturva tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista palvelua juuri tällaisiin tilanteisiin.

DIY – Naarmun korjaaminen kotikonstein

Jos naarmu on pinnallinen, voit yrittää korjata sen itse. Tarvitset vain muutamia tarvikkeita, kuten mikrokuituliinan, naarmunpoistoainetta ja mahdollisesti vahaa. Aloita puhdistamalla naarmualue huolellisesti, jotta lika ei naarmuta pintaa enempää. Levitä sitten naarmunpoistoainetta ohjeiden mukaan ja kiillota alue puhtaalla mikrokuituliinalla. Lopuksi voit suojata käsitellyn alueen autovahalla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikkia naarmuja ei voi tai kannata yrittää korjata itse. Jos naarmu on syvä tai et ole varma sen syvyydestä, on parempi kääntyä ammattilaisten puoleen. Meidän Tuulilasin korjaus Suomen Vaurioturva palvelumme kautta saat asiantuntevaa apua myös auton maalipinnan vaurioihin.

Milloin on aika suunnata korjaamolle?

Jos naarmu on syvä tai olet epävarma sen korjaamisesta, on aika hakeutua ammattilaisten puoleen. Syvät naarmut voivat vaatia paikkamaalausta tai jopa osan uudelleen maalaamista, jotta lopputulos olisi siisti ja kestävä. Me Suomen Vaurioturvassa tarjoamme kattavat palvelut naarmujen korjaamiseen, ja meidät tunnetaan laadukkaasta työstämme.

Älä anna naarmujen pilata autosi ulkonäköä tai arvoa. Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä autosi kunto ja päätetään paras toimintatapa. Meidän vakuutusyhtiöiden suosittelema kolaripalvelu on luotettava valinta, kun haluat varmistaa, että autosi korjataan oikein ja ammattitaidolla.

Ennaltaehkäisy on avainasemassa

Paras tapa välttää naarmujen korjaamisen vaiva on ennaltaehkäisy. Pidä autosi puhtaana ja vahattuna, jotta lika ja pienet roskat eivät pääse vahingoittamaan maalipintaa. Lisäksi, kun pysäköit, valitse tilava parkkiruutu ja vältä ahtaita paikkoja, joissa ovet tai ostoskärryt voivat osua autosi kylkeen.

Jos kuitenkin joudut tilanteeseen, jossa autosi tarvitsee ammattimaista huolenpitoa, me Suomen Vaurioturvassa olemme valmiita auttamaan. Tarjoamme hätäpalvelua ympäri Suomen, joten voit luottaa siihen, että saat apua nopeasti, missä ikinä oletkin.

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.