Tuulilasin vaihto

Ammattitaitoista tuulilasin vaihtoa

Vaurioturvan yksi tyypillisimmistä korjaustöistä on auton tuulilasin vaihto. Olemme vaihtaneet tuulilaseja sadoittain, joten tunnemme jo tarkkaan mitä liimoja ja mahdollisia korin suojauksia vaihtoon tarvitaan. Ammattimaisesti kiinnitetty lasi pysyy mahdollisessa kolaritilanteessa paikallaan, eikä irtoa aiheuttaen mahdollisesti lisää kalusto- tai henkilövahinkoja. Myös veden vuotaminen sisälle autoon sateella on varsin mahdollista jos työssä ei ole käytetty tarvittavaa ammattitaitoa.

Pienikin särö lasissa voi saada sen lajenemaan koko mitaltaan

Jokaiselle kuljettajalle, ennemmin tai myöhemmin, tulee eteen tilanne jossa kivi iskeytyy ajossa tuulilasiin tarvittavalla voimalla tehden pintaan särön. Voi olla että vaurio rajautuu siihen, mutta valitettavan usein halkeama lähtee laajenemaan päivien ja viikkojen kuluessa auton ollessa liikkeessä ja lämpötilojen vaihdellessa. Jos lasia ei vaihdeta ajoissa voi lasi voi pian olla halki koko mitaltaan, ja viimeistään katsastusmies passittaa auton lasin vaihtoon.

Kokemus on valttia

Tuulilasien vaihdossa kokemus on valttia. Vanha lasi poistetaan ensin muuta autoa tai maalipintaa vahingoittamatta. Uuden lasin kiinnityksessä tulee käyttää vain kyseiselle automallille varta vasten tehtyä tuulilasia ja huomioida lasissa oleva eletroniikka kuten lämmittimet tai sadetunnistimet. Tuulilasin vaihto on homma joka kannattaa jättää ammattilaiselle.

Muita palveluita

Automaalaus ikoni

Automaalaus

Käytössämme on alan nykyaikaisimmat työvälineet sekä värinlukulaite, jonka avulla määritämme oikean värisävyn täsmällisesti.

hinaus ikoni

Hinauspalvelu

Vahingon sattuessa hoidamme autosi hinauksen kolaripaikalta korjaamolle ja teemme kanssasi vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön.

Kolarikorjaus ikoni

Kolarikorjaus

Korjaamme kaikki merkit, henkilö- sekä pakettiautot ammattitaidolla 25-vuoden kokemuksella

Sijaisauto ikoni

Sijaisautot

Vaurioturvan kattava sijaisautojen valikoima pitää huolen ettei matkasi katkea vaikka oma autosi olisikin korjauksessa.

tuulilasin korjaus ikoni

Tuulilasin korjaus

Rikkoutunut tuulilasi kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti. Rikkinäisen tuulilasin pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan.

Tuulilasin vaihto ikoni

Tuulilasin vaihto

Olemme vaihtaneet tuulilaseja sadoittain, joten tunnemme jo tarkkaan mitä liimoja ja mahdollisia korin suojauksia vaihtoon tarvitaan.

Lähetä kuva vauriosta

Kuvan avulla pystymme usein arvioimaan auton korjaustarpeita. Näin säästyt erilliseltä vahinkotarkastuskäynniltä paikan päällä.
Saatuamme kuvat olemme sinuun yhteydessä varsinaisen korjausajan sopimiseksi.