Tuulilasin korjaus

Tuulilasi kannattaa korjata nopeasti

Suurin osa tuulilasiin osuneiden kivien tai nastojen aiheuttamista vaurioista pystytään korjaamaan kun toimitaan riittävän ajoissa. Nyky-autoissa on liima asenteiset tuulilasit ja ne ovat siten kantava korinosa. Kulunut/vaurioitunut tuulilasi on aina riski liikenteessä ja aiheuttaa helposti vaaratilanteita.

Soita ensin vakuutusyhtiöön

Kiveniskemän sattuessa tai lasin haljetessa soita omaan vakuutusyhtiöösi ja kerro heille tapahtuneesta jolloin saat vahinkotunnuksen. Soita ja varaa aika iskemän korjaukseen tai lasinvaihtoon.

Muista tiedot

Kun tuot auton korjaukseen ilmoita henkilökunnalle että korjaus/vaihto menee vakuutuksesta sekä seuraavat tiedot: vakuutusyhtiön nimi ja konttori, vakuutuksen ottajan nimi, auton rekisterinumero, vahinkotunnus ja mahdollisen omavastuuden osuus.

Muita palveluita

Automaalaus ikoni

Automaalaus

Käytössämme on alan nykyaikaisimmat työvälineet sekä värinlukulaite, jonka avulla määritämme oikean värisävyn täsmällisesti.

hinaus ikoni

Hinauspalvelu

Vahingon sattuessa hoidamme autosi hinauksen kolaripaikalta korjaamolle ja teemme kanssasi vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön.

Kolarikorjaus ikoni

Kolarikorjaus

Korjaamme kaikki merkit, henkilö- sekä pakettiautot ammattitaidolla 25-vuoden kokemuksella

Sijaisauto ikoni

Sijaisautot

Vaurioturvan kattava sijaisautojen valikoima pitää huolen ettei matkasi katkea vaikka oma autosi olisikin korjauksessa.

tuulilasin korjaus ikoni

Tuulilasin korjaus

Rikkoutunut tuulilasi kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti. Rikkinäisen tuulilasin pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan.

Tuulilasin vaihto ikoni

Tuulilasin vaihto

Olemme vaihtaneet tuulilaseja sadoittain, joten tunnemme jo tarkkaan mitä liimoja ja mahdollisia korin suojauksia vaihtoon tarvitaan.

Lähetä kuva vauriosta

Kuvan avulla pystymme usein arvioimaan auton korjaustarpeita. Näin säästyt erilliseltä vahinkotarkastuskäynniltä paikan päällä.
Saatuamme kuvat olemme sinuun yhteydessä varsinaisen korjausajan sopimiseksi.