Kolaripuhelin: 020 5250 000

Tuulilasin korjaus Espoo

Suomen Vaurioturva – Ammattitaitoista vauriokorjausta Espoossa

Suomen Vaurioturva on valtakunnallinen vauriokorjaamoketju, joka tarjoaa laadukasta vauriokorjausta Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Olemme erikoistuneet kolarivaurioiden korjaamiseen ja toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymänä korjaamoketjuna. Kun vahinko sattuu, olemme täällä auttamassa sinua kaikissa kolaritilanteen jälkeisissä asioiden hoidoissa.

Korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja iästä riippumatta. Käytämme korjauksissa useimmiten alkuperäisiä varaosia tai vähintään samaa laatua olevia varaosia kuin automerkkien alkuperäisosissa. Tämä takaa korjauksen laadukkuuden ja ajoneuvosi turvallisen käytön jatkossa. Espoon toimipisteemme tarjoaa ammattitaitoista, luotettavaa ja nopeaa palvelua kaikkiin vahinkotilanteisiin.

Vahingon sattuessa, käännä katseesi Suomen Vaurioturvaan

Helsinkiläinen vauriokorjauskeskus Suomen Vaurioturva on asiantunteva kumppani kaikissa korjaustarpeissasi. Oli kyseessä sitten pieni kolhu tai suurempi vaurio, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus korjata ajoneuvosi nopeasti ja luotettavasti. Espoon toimipisteemme sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa, joten saat tarvittaessa apua läheltäsi.

Korjaamomme tekee myös vahinkotarkastuksia, jotta voimme antaa tarkan kustannuslaskelman korjauksesta. Koulutettu henkilökuntamme laatii raportin ja toimittaa sen suoraan vakuutusyhtiöllesi. Tavoitteenamme on tehdä vahinkotilanteesta mahdollisimman sujuva ja helpottaa sinun taakkaasi korjauksen aikana.

Suomen Vaurioturva – Espoon luotettava vauriokorjaamoketju

Valitseessasi Suomen Vaurioturvan Espoossa voit luottaa siihen, että korjaustyö suoritetaan ammattitaidolla ja huolellisesti. Käytämme aina laadukkaita varaosia, jotta korjaus on kestävä ja ajoneuvoasi koskevat takuut säilyvät voimassa. Tavoitteenamme on palauttaa autosi alkuperäiseen kuntoon mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Kolarivaurioiden lisäksi korjaamme myös muita vahinkoja ja teemme kaikki korjaukset tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Espoon toimipisteemme palvelee sinua ystävällisellä ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Voit siis luottaa Suomen Vaurioturvaan kaikkien ajoneuvotarpeidesi korjaamisessa Espoossa.

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.