Kolaripuhelin: 020 525 0000

Peurakolari-ilmoitus: Mitä tulee huomioida?

Onnettomuuden sattuessa

Kun olet osallisena peurakolarissa, ensimmäinen tehtäväsi on varmistaa kaikkien turvallisuus. Pysäytä auto turvallisesti ja laita hätävilkut päälle. Tarkista, ettei kukaan ole loukkaantunut ja soita tarvittaessa hätänumeroon. Muista, että eläinonnettomuudessa on aina ilmoitusvelvollisuus, joten soita myös poliisille. Me Suomen Vaurioturvassa olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa peurakolarin jälkeisissä toimenpiteissä.

Onnettomuuspaikalla on tärkeää kerätä kaikki tarvittavat tiedot vakuutusyhtiötä ja korjaamoa varten. Ota valokuvia vahingoista, ympäristöstä ja mahdollisista liikennemerkeistä. Muista myös merkitä ylös onnettomuuden aika ja paikka. Nämä tiedot nopeuttavat vahinkokäsittelyä ja auttavat meitä palvelemaan sinua tehokkaammin.

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Kun olet turvassa ja tilanne on hallinnassa, on aika tehdä vahinkoilmoitus. Vahinkoilmoituksen voit tehdä helposti verkossa tai puhelimitse vakuutusyhtiöösi. Ilmoituksessa tulee mainita onnettomuuden perustiedot, kuten ajankohta, paikka ja osalliset. Me Suomen Vaurioturvassa autamme sinua mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja kaikissa siihen liittyvissä kysymyksissä.

On tärkeää toimittaa kaikki tarvittavat dokumentit ja todisteet vakuutusyhtiölle mahdollisimman pian. Tämä nopeuttaa korvausprosessia ja auttaa meitä saamaan autosi takaisin tielle nopeammin. Jos tarvitset apua vahinkoilmoituksen kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Auton korjaus ja huolto

Peurakolarin jälkeen autosi saattaa tarvita korjausta. Meidän kolarikorjaamomme varmistaa autosi kunnon ja palauttaa sen mahdollisimman lähelle alkuperäistä tilaa. Ammattitaitoiset asentajamme tarkastavat ja korjaavat vauriot käyttäen uusinta teknologiaa ja laadukkaita varaosia.

Onnettomuuden jälkeen on tärkeää tarkistaa auton turvallisuus ja toimivuus. Meidän Ford vahinkotarkastuksemme tarjoaa laadukasta palvelua, jossa käymme läpi autosi jokaisen yksityiskohdan varmistaaksemme, että se on turvallinen käyttää.

Hinauspalvelu ja sijaisauto

Jos auto on ajokelvoton onnettomuuden jälkeen, tarvitset hinauspalvelua. Meiltä saat nopean ja luotettavan hinauspalvelun, joka huolehtii autosi siirtämisestä turvallisesti korjaamolle. Voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä matkalla korjaukseen.

Auton ollessa korjauksessa, elämän on jatkuttava. Tarjoamme asiakkaillemme sijaisautoja, jotta arki ei pysähdy. Kysy meiltä sijaisauton saatavuudesta, niin autamme sinua löytämään väliaikaisen ratkaisun liikkumiseesi.

Laadukas automaalaus

Peurakolarin aiheuttamat vauriot voivat olla paitsi rakenteellisia myös kosmeettisia. Meidän automaalauspalvelumme tarjoaa laadukasta maalausta ammattitaidolla. Käytämme vain parhaita maaleja ja tekniikoita, jotta autosi näyttää jälleen uudelta.

Automaalauksen yhteydessä tarkistamme myös, ettei auton rakenne ole vaurioitunut. Näin varmistamme, että autosi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on myös turvallinen ajaa.

Palvelua ympäri Suomen

Me Suomen Vaurioturvassa ymmärrämme, että onnettomuudet voivat sattua missä tahansa. Siksi tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen, jotta voimme auttaa sinua missä ikinä tarvitsetkin. Oli kyseessä sitten hinaus, korjaus tai vahinkotarkastus, olemme valmiita palvelemaan sinua.

Meille on tärkeää, että saat apua nopeasti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä meihin heti, kun tarvitset apua, ja me huolehdimme lopusta. Autamme sinua palaamaan tien päälle turvallisesti ja nopeasti.

 

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.