Kolaripuhelin: 020 525 0000

Kolarikorjaamo: Vinkit vahinkotilanteeseen

 

Ensiapu liikennevahingon sattuessa

Kun olet osallisena liikenneonnettomuudessa, ensimmäinen tehtäväsi on varmistaa kaikkien turvallisuus. Siirrä ajoneuvo tien sivuun, jos se on mahdollista, ja laita hätävilkut päälle. Tarkista, tarvitseeko joku ensiapua ja soita tarvittaessa hätänumeroon. Muista, että rauhallisuus on valttia – hengitä syvään ja toimi järjestelmällisesti.

Kun tilanne on hallinnassa, dokumentoi vahinko ottamalla valokuvia ja kirjaamalla ylös kaikki olennaiset tiedot. Vaihda yhteystiedot ja vakuutustiedot toisen osapuolen kanssa. Älä kuitenkaan tunnusta syyllisyyttä tai ryhdy neuvottelemaan korvauksista paikan päällä. Tämä on vakuutusyhtiöiden tehtävä.

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Kun olet päässyt turvallisesti pois onnettomuuspaikalta, on aika tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle. Tämä on tärkeää tehdä mahdollisimman pian, sillä se nopeuttaa korvausprosessia. Vahinkoilmoituksessa kuvataan onnettomuuden kulku ja esitetään vaadittavat korvaukset. Me Suomen Vaurioturvassa autamme sinua tässä prosessissa, jotta saat oikeudenmukaisen korvauksen vahingoista.

On hyvä muistaa, että vahinkoilmoituksen yhteydessä tarvitaan kaikki onnettomuuteen liittyvät dokumentit, kuten poliisin raportti, valokuvat ja todistajien lausunnot. Meidän asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa vahinkoilmoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kolarikorjauksen valinta

Kun vakuutusyhtiö on käsitellyt vahinkoilmoituksesi, on aika valita korjaamo. On tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen kolarikorjaamo, joka käyttää alkuperäislaatuisia varaosia. Me Suomen Vaurioturvassa tarjoamme korkealaatuista palvelua ja käytämme ainoastaan parhaita varaosia, jotta autosi palautuu liikenteeseen turvallisesti ja luotettavasti. Tutustu palveluihimme tarkemmin Mitä palveluita autokorjaamot tarjoavat? -sivullamme.

Valitsemalla meidät varmistat, että autosi korjataan asianmukaisesti ja että se täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Lisätietoja korjaamomme varaosista saat sivultamme Vaurioturva-korjaamot: Alkuperäislaatuiset varaosat kolarikorjauksessa.

Korjausprosessin seuranta

Kun autosi on korjaamolla, on tärkeää pysyä ajan tasalla korjausprosessista. Me Suomen Vaurioturvassa pidämme sinut informoituna jokaisesta vaiheesta, ja voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä. Voit aina kysyä meiltä korjausten etenemisestä ja arvioidusta valmistumisajankohdasta.

Me ymmärrämme, että auto on monelle välttämätön arjen sujuvuuden kannalta, ja siksi pyrimme suorittamaan korjaukset mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Lue lisää korjauspalveluistamme Hyvinkäällä sivultamme Korjauspalvelut Hyvinkäällä – Suomen Vaurioturva tarjoaa luotettavaa ja nopeaa korjausta.

Vahinkotarkastukset ja kustannusarviot

Ennen korjaustöiden aloittamista on tärkeää suorittaa perusteellinen vahinkotarkastus. Tämä tarkastus määrittää vaurioiden laajuuden ja korjausten kustannukset. Me Suomen Vaurioturvassa teemme tarkat vahinkotarkastukset ja laadimme realistiset kustannusarviot, jotta tiedät tarkalleen, mitä korjaus tulee sinulle maksamaan.

Kustannusarvio sisältää kaikki korjaukseen liittyvät kulut, kuten työn, varaosat ja mahdolliset lisäpalvelut. Lue lisää vahinkotarkastuksistamme ja kustannuslaskelmista sivultamme Vaurioturva-korjaamot: Vahinkotarkastukset ja kustannuslaskelmat.

Korjaamon sijainnin merkitys

Kun valitset kolarikorjaamoa, on sijainnilla suuri merkitys. On tärkeää, että korjaamo on helposti saavutettavissa ja että voit tuoda ja noutaa autosi vaivattomasti. Me Suomen Vaurioturvassa olemme huomioineet tämän ja sijaitsemme keskeisellä paikalla, jotta asiointi meillä olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Käy tutustumassa korjaamomme sijaintiin ja saapumisohjeisiin sivullamme Vauriokorjaamo parhaalla sijainnilla: Helppo saapua korjauksiin, ja huomaat, kuinka helppoa meille on tulla.

 

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.