Kolaripuhelin: 020 525 0000

Vauriokorjaamojen kokenut ja luotettava toimija

 

Kolarivaurioiden korjaus – Meidän erikoisalaamme

Kun auto kokee kolhun, on tärkeää saada ammattitaitoista ja nopeaa palvelua. Me Suomen Vaurioturvassa ymmärrämme, että kolarivaurion korjaus on enemmän kuin pelkkä autojen paikkaus. Se on asiakkaan luottamuksen ja turvallisuuden palauttamista. Tarjoamme kolarivaurioiden korjausta, joka on vakuutusyhtiöiden hyväksymää ja täyttää korkeimmat laatuvaatimukset. Kolaripuhelin – palvelumme kautta saat nopeasti yhteyden asiantuntijoihimme, jotka opastavat sinua läpi korjausprosessin.

Käytämme korjauksissa aina alkuperäisiä tai vähintään alkuperäistä vastaavia varaosia, varmistaen näin autosi palautumisen entiseen loistoonsa. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkisiä ja -mallisia autoja, iästä riippumatta. Meidän kokenut henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua, jotta voit jatkaa matkaasi turvallisesti ja huolettomasti. Lisätietoja palveluistamme löydät sivultamme: Vauriokorjaamo: Korkealaatuista vaurioiden korjausta kaikissa automerkeissä.

Laadukas palvelu kaikissa tilanteissa

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi kolarivaurio, meidän asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Tarjoamme kattavan palvelun, joka sisältää vahinkotarkastukset, kustannuslaskelmat ja raportoinnin suoraan vakuutusyhtiölle. Tämä tekee vahingon käsittelystä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Tutustu lähimpään toimipisteeseemme ja palveluihimme tarkemmin: Vauriokorjaamo lähelläsi: Tutustu lähimpään toimipisteeseemme.

Meidän valtakunnallinen verkostomme takaa, että apu on aina lähellä. Oli kyseessä sitten tulenpalavan vaurioauton korjaus tai polttoainevuotojen korjaaminen, meidän luotettava autokorjaamomme on valmiina palvelemaan. Lue lisää palveluistamme ja siitä, miksi meidät on valittu luotettavaksi toimijaksi: Luotettava autokorjaamo tulenpalavan vaurioauto polttoainevuotojen korjaamiseen | Suomen Vaurioturva.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju

Kun valitset meidät, voit olla varma, että saat palvelua, joka on vakuutusyhtiöiden hyväksymää. Tämä tarkoittaa, että korjausprosessi sujuu sujuvasti ja ilman ylimääräisiä huolia. Meidän asiantuntijamme hoitavat kaikki tarvittavat yhteydenotot vakuutusyhtiöön puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen – elämääsi. Tutustu tarkemmin siihen, miksi vakuutusyhtiöt suosittelevat meitä: Vakuutusyhtiön hyväksymä korjaamoketju: Tässä syy valita Suomen Vaurioturva.

Meidän kokenut tiimimme on koulutettu käsittelemään kaikenlaisia vaurioita ja varmistamaan, että autosi palautetaan sinulle turvallisessa ja ajokunnossa olevassa tilassa. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle palvelua, joka ylittää odotuksesi ja takaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

 

Tai soita 020 5250 000

Hyödynnä vakuutus!

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamoketju. Voit aloittaa asioinnin suoraan Vaurioturvalla – autamme sinua hakemaan vakuutuskorvauksen.

Varaa aika korjaamolle tästä!

  • Valitse haluamasi palvelu ja varaa aika korjaamolle
  • Lisää yhteystietosi ja valitse seuraava
  • Voit pyytää meiltä apua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä
Lähetä tiedot tästä. Varaamme sinulle palveluajan.